Genre not found
Artist not found
Album not found
Song not found

These Walls
Kendrick Lamar Lyrics


I remember you was conflicted
Misusing your influence
Sometimes, I did the same

(If these walls could talk)
(If these walls could talk)
(If these walls could talk)
(If these walls could talk)
(If these walls could talk)
(If these walls could talk)
Sex

She just wanna close her eyes and sway
With you, with you, with you
Exercise her right to work it out
It's true, it's true, it's true
Shout out to the birthday girls, say hey (hey)
Say hey (hey), (ah, girl)
Everyone deserves a night to play (play)
She plays, only when you tell her no

If these walls could talk
I can feel your reign when it cries
Gold lives inside of you
If these walls could talk
I love it when I'm in it
I love it when I'm in it, oh

If these walls could talk, they'd tell me to swim good
No boat, I float better than he would
No life jacket, I'm not the God of Nazareth
But your flood can be misunderstood
Walls telling me they full of pain, resentment
Need someone to live in them just to relieve tension
Me, I'm just a tenant
Landlord said these walls vacant more than a minute
These walls are vulnerable, exclamation
Interior pink, color coordinated
I interrogated every nook and cranny
I mean, it's still amazing, before they couldn't stand me
These walls want to cry tears
These walls happier when I'm here
These walls never could hold up
Every time I come around, demolition might crush

If these walls could talk
I can feel your reign when it cries
Gold lives inside of you
If these walls could talk
I love it when I'm in it
I love it when I'm in it, oh

If these walls could talk, they'd tell me to go deep
Yelling at me continuously, I can see
Your defense mechanism is my decision
Knock these walls down, that's my religion
Walls feeling like they ready to close in
I suffocate, then catch my second wind
I resonate in these walls
I don't know how long I can wait in these walls
I've been on the streets too long
Looking at you from the outside in
They sing the same old song
About how they walls always the cleanest
I beg to differ, I must've missed them
I'm not involved, I'd rather diss 'em
I'd rather call on you, put your wall up
'Cause when I come around, demolition gon' crush

If these walls could talk
I can feel your reign when it cries
Gold lives inside of you
If these walls could talk
I love it when I'm in it
I love it when I'm in it, oh

If your walls could talk, they'd tell you it's too late
Your destiny, accept it, your fate
Burn accessories and stash them on the yard
Take the recipe, the Bible and God
Wall telling you that commissary is low
Race wars happening, no calling CO
No calling your mother to save you
Homies to say you're irrepetible, not acceptable
Your behavior is Sammy the Bull like
A killer that turned snitch
Walls is telling me you a bitch
You pray for appeals hoping the warden would afford them
That sentence so important
Walls telling you to listen to Sing About Me
Retaliation is strong, you even dream 'bout me
Killed my homeboy and God spared your life
Dumb criminal got indicted same night
So when you play this song, rewind the first verse
About me abusing my power so you can hurt
About me and her in the shower whenever she horny
About me and her in the after hours of the morning
About her baby daddy currently serving life
And how she think about you until we meet up at night
About the only girl that cared about you when you asked her
And how she fuckin' on a famous rapper
Walls can talk (talk)

I remember you was conflicted
Misusin' your influence
Sometimes I did the same
Abusin' my power, full of resentment
Resentment that turned into a deep depression
Found myself screamin' in a hotel room

Lyrics © BMG Rights Management, Universal Music Publishing Group, THE ROYALTY NETWORK INC., Royalty Network, Songtrust Ave, Peermusic Publishing, Warner Chappell Music, Inc.
Written by: Anna Christine Wise, James Edward II Fauntleroy, Kendrick Lamar Duckworth, Larrance Levar Dopson, Rose Ann McKinney, Terrace Jahmal Martin, JAMES FAUNTLEROY, KENDRICK DUCKWORTH, LARRANCE DOPSON, TERRACE MARTIN

Lyrics Licensed & Provided by LyricFind
To comment on specific lyrics, highlight them
Most interesting comments from YouTube:

Timo

@Lazer Song's not just about pussy. Kendrick's last verse he says to rewind to the first verse. The whole song's referring to someone's baby mamma. The dude kendricks speaking to is serving life. She's been thinking about him in prison, while fucking kendrick. She's been doing it full of resentment she has for him, and satisfying natural urges. She broken as fuck but wants to live still. Kendrick's famous so he abused his power, purposefully tho. To get revenge.

Kenny calls him a dumb criminal for getting locked up the same night he commited the crime. Throwing her away like that, killing his homie.
The guy snitched on his homies too, he refers to this saying "Burn accessories and stash them in yard", burning accessories is snitching.
"walls is telling me you a bitch". This could refer to his cell walls, and people within the prison echoing he a bitch coz of what he done. And this is most certainly how kendrick feels about him

She really cared about this guy tho, then he had to go kill dave. Bro fucked over his girl and kendricks homies life. So kenny did what he did and made this whole song to make him feel the same pain he lives with, not having dave no more. The mad trip is that the dude listening would get to the final verse and then have to rewind it all realising everything he says is about his girl outside, getting dicked down by kenny.

Pre much he's stabbing the guy psychologically and cold heartedly. Half the song is just covering the mixed emotions of the girl and kendrick.
So, is it a song about vaginas? idk man, it's kinda deeper than pussyDritan Jaupaj

Poezi: Kendrick Lamar] Mbaj mend që ishe konfliktuar, duke keqpërdorur ndikimin tënd Ndonjëherë, bëra të njëjtën gjë.
.
[Hyrje: Kendrick Lamar & Anna Wise] (Gruaja ankohet) Nëse këta mure mund të flasin Nëse këta mure mund të flasin Nëse këta mure mund të flasin Nëse këta mure mund të flasin Nëse këta mure mund të flasin Nëse këta mure mund të flasin- Seksi .
.
[Vargu 1: Anna Wise & Kendrick Lamar]
Ajo thjesht dëshiron të mbyllë sytë dhe të lëkundet Me ty, me ty, me ty Ushtroni të drejtën e saj për ta zgjidhur atë Trueshtë e vërtetë, është e vërtetë, është e vërtetë Bërtitni vajzave të ditëlindjes Thuaj hej (hej), thuaj hej (hej), (Ah, vajzë) Të gjithë meritojnë një natë për të luajtur (Luaj) Ajo luan, vetëm kur i thua jo .
.
[Refreni: Anna Wise, Thundercat & Bilal] Nëse këta mure mund të flasin Unë mund ta ndiej mbretërimin tënd kur ajo qan, ari jeton brenda jush Nëse këta mure mund të flasin E dua kur jam në të, e dua kur jam në të.
.
[Vargu 2: Kendrick Lamar] Nëse këta mure mund të flasin, ata do të më thoshin të notoj mirë Asnjë varkë, unë notoj më mirë se ai Jo xhaketë shpëtimi, unë nuk jam Zoti i Nazaretit Por përmbytja juaj mund të keqkuptohet Mure që më tregojnë ata plot dhimbje, inat Keni nevojë për dikë që të jetojë në to vetëm për të lehtësuar tensionin Unë, unë jam vetëm një qiramarrës Pronari tha që këto mure janë të lira më shumë se një minutë Këto mure janë të prekshme, pasthirrmë Rozë e brendshme, e koordinuar me ngjyra Kam marrë në pyetje çdo cep Dua të them, është akoma e mahnitshme, përpara se të mos më duronin Këta mure duan të qajnë lotët Këta mure më të lumtur kur jam këtu Këto mure nuk mund të ngriheshin kurrë Sa herë që vij përreth, prishja mund të shkatërrohet .
.
[Refreni: Anna Wise, Thundercat & Bilal] Nëse këta mure mund të flasin Unë mund ta ndiej mbretërimin tënd kur ajo qan, ari jeton brenda jush Nëse këta mure mund të flasin E dua kur jam në të, e dua kur jam në të.
.
[Vargu 3: Kendrick Lamar] Nëse këta mure mund të flasin, ata do të më thoshin të shkoj thellë Duke më bërtitur vazhdimisht, unë mund ta shoh Mekanizmi juaj mbrojtës është vendimi im Rrëzoni këto mure, kjo është feja ime Muret ndihen sikur janë gati të mbyllen brenda Mbyt, pastaj kap erën time të dytë Unë rezonoj në këto mure Nuk e di sa mund të pres në këto mure Unë kam qenë në rrugë shumë gjatë Duke ju shikuar nga jashtë brenda Ata këndojnë të njëjtën këngë të vjetër Për mënyrën se si ato mure gjithmonë më të pastrat Unë lutem të ndryshoj, mua më ka humbur Unë nuk jam i përfshirë, unë preferoj t'i shpërndaj Më mirë të të thërras, vendos murin tënd 'Shkak kur shkoj rreth e rrotull, shkatërrimi do të shkatërrojë' .
.
[Refreni: Anna Wise, Thundercat & Bilal] Nëse këta mure mund të flasin Unë mund ta ndiej mbretërimin tënd kur ajo qan, ari jeton brenda jush Nëse këta mure mund të flasin E dua kur jam në të, e dua kur jam në të [Pushim Instrumental] .
.
[Vargu 4: Kendrick Lamar] Nëse muret tuaja mund të flasin, ata do t'ju thoshin se është vonë Fati juaj e pranoi fatin tuaj Djegni pajisje dhe vendosni ato në oborr Merrni recetën, Biblën dhe Zotin Muri duke ju thënë që komisari është i ulët Luftërat e racave ndodhin, pa thirrur CO Jo duke e thirrur nënën tënde për të të shpëtuar Homies për të thënë që ju jeni të pariparueshëm, nuk janë të pranueshme Sjellja juaj është si Sammy Bull Një vrasës që u kthye në snitch Walls po më thotë një kurvë Ju luteni për thirrjet duke shpresuar se roja do t'i përballonte ato Kjo fjali kaq e rëndësishme Mure që ju tregojnë të dëgjoni Sing About Me Hakmarrja është e fortë, ju madje ëndërroni 'për mua Vrau shtëpinë time dhe Zoti të kurseu jetën tënde Një kriminel memec u akuzua të njëjtën natë Pra, kur e luani këtë këngë, rindërtoni vargun e parë Rreth meje duke abuzuar me fuqinë time që të mund të lëndosh Rreth meje dhe saj në dush sa herë që ajo me brirë Rreth meje dhe asaj në orët pas mëngjesit Në lidhje me babanë e saj fëmijë aktualisht duke shërbyer jetën Dhe si mendon ajo për ty derisa të takohemi natën Për vajzën e vetme që kujdesej për ty kur e pyete Dhe se si ajo e shau me një reper të famshëm Muret mund të flasin (Bisedoni) .
.
[Poezi: Kendrick Lamar] Mbaj mend që ishe konfliktuar Keqpërdorur ndikimin tuaj Ndonjëherë bëra të njëjtën gjë Duke abuzuar me fuqinë time, plot mllef Inat që u kthye në një depresion të thellë E gjeta veten duke bërtitur në një dhomë hoteliAll comments from YouTube:

Rhys Oden

Only Kendrick can get away with a music video inside a music video.

k legwale

No.

just me

The 1975 did that

juan orozco

what about wayne with a milli

NoU Arkansas

noone understands he's joking the song lyrics are so good at visualizing the lyrics alone are like a music video.

Surfin

Thundercat did the instrumental

14 More Replies...

baiyuli97

I’ve watched this video many times and I’m just finally understanding the metaphor of “these walls” representing both the walls of a woman and the walls that society has cast around Kendrick as a black artist. Every line essentially has two meanings with this in mind. And the scene with Terry Crews is particularly metaphorical. “The walls” here plays on the audience’s expectation of Crews planning to commit a potentially violent act for revenge, but ultimately ends up with Crews and Lamar entertaining an audience with a heavily commercialized song (marginalized black art). These are the walls, both the audience’s expectation of a violent act, and the urge to push other black performers aside to perform a commercialized and marginalized form of black art, which is also to the audience’s unconsciously biased expectations. Kendrick’s verses are ultimately centered around these walls that he has to navigate in his life. The line “Every time I come around, demolition might crush” encapsulates how he feels at his current stage in life, as both a man sexually, and as an artist in breaking the walls that society has cast around him. Man I’m obsessed with this…

O Marquise

Womens vaginal walls and jail cell walls

King PRO Maphanga

@MICHAEL OF PARADISE you're right ✅️

MICHAEL OF PARADISE

i thought that "these walls" represented a woman's v@gina, the walls of a cell, and the walls of kendrick's mind

More Comments

More Videos