Genre not found
Artist not found
Album not found
Song not found

Wesley's Theory
Kendrick Lamar feat. George Clinton & Thundercat Lyrics


Every nigga is a star, ay, every nigga is a star
Every nigga is a star, ay, every nigga is a star
Every nigga is a star, ay
Who will deny that you and I and
Every nigga is a star?

Hit me!
When the four corners of this cocoon collide
You'll slip through the cracks hopin' that you'll survive
Gather your weight, take a deep look inside
Are you really who they idolize?
To pimp a butterfly

At first, I did love you
But now I just wanna fuck
Late nights thinkin' of you
Until I get my nut
Tossed and turned, lesson learned
You was my first girlfriend
Bridges burned, all across the board
Destroyed, but what for?

When I get signed, homie, I'ma act a fool
Hit the dance floor, strobe lights in the room
Snatch your little secretary bitch for the homies
Blue-eyed devil with a fat-ass monkey
I'ma buy a brand new Caddy on vogues
Trunk the hood up, two times, deuce-four
Platinum on everythin', platinum on weddin' ring
Married to the game and a bad bitch chose
When I get signed, homie, I'ma buy a strap
Straight from the CIA, set it on my lap
Take a few M-16s to the hood
Pass 'em all out on the block, what's good?
I'ma put the Compton swap meet by the White House
Republican run up, get socked out
Hit the prez with a Cuban link on my neck
Uneducated, but I got a million-dollar check like that

We should never gave, we should never gave
Niggas money, go back home
Money, go back home
We should never gave, we should never gave
Niggas money, go back home
Money, go back home
(Everybody get out!)

At first, I did love you (love you)
But now I just wanna fuck (I just wanna fuck)
Late nights thinkin' of you (of you)
Until I get my nut ('til I get my nut)
Tossed and turned, lesson learned
You was my first girlfriend
Bridges burned, all across the board (across the board)
Destroyed, but what for?

Yo, what's up? It's Dre
Remember the first time you came out to the house?
You said you wanted a spot like mine
But remember, anybody can get it
The hard part is keepin' it, motherfucker

What you want you? A house or a car?
Forty acres and a mule, a piano, a guitar?
Anythin', see, my name is Uncle Sam, I'm your dog
Motherfucker, you can live at the mall
I know your kind (that's why I'm kind)
Don't have receipts (oh, man, that's fine)
Pay me later, wear those gators
Cliché? Then say, "Fuck your haters"
I can see the baller in you
I can see the dollar in you
Little white lies, but it's no white-collar in you
But it's whatever though because I'm still followin' you
Because you make me live forever, baby, count it all together, baby
Then hit the register and make me feel better, baby
Your horoscope is a Gemini, two sides
So you better cop everything two times
Two coupes, two chains, two C-notes
Too much ain't enough, both we know
Christmas, tell 'em what's on your wish list
Get it all, you deserve it, Kendrick
And when you hit the White House, do you
But remember, you ain't pass economics in school
And everything you buy, taxes will deny
I'll Wesley Snipe your ass before thirty-five

Yeah, lookin' down, it's quite a drop (it's quite a drop, drop, drop)
Lookin' good when you're on top (when you're on top, you got it)
You got a medal for us
Leavin' metaphors metaphysically in a state of euphoria
Look both ways before you cross my mind

We should never gave, we should never gave
Niggas money, go back home
Money, go back home
We should never gave, we should never gave
Niggas money, go back home (tax man comin', tax man comin')
Money, go back home (tax man comin', tax man comin'!)

Lyrics © Wixen Music Publishing, Peermusic Publishing, Warner Chappell Music, Inc.
Written by: Boris Gardiner, George Clinton, Kendrick Lamar Duckworth, Ronald Colson, Stephen Bruner, Steven Ellison, BORIS OLIVER PATRICK GARDINER, KENDRICK DUCKWORTH, STEVEN D ELLISON

Lyrics Licensed & Provided by LyricFind
To comment on specific lyrics, highlight them
Most interesting comment from YouTube:

Dritan Jaupaj

[Shembull: Boris Gardiner]
Çdo nigga është një yll, ayy, çdo nigga është një yll Çdo nigga është një yll, ayy, çdo nigga është një yll Çdo nigga është një yll, ayy Kush do të mohojë që ti dhe unë dhe çdo nigga jemi një yll? .
.
[Hyrje: Josef Leimberg] Me godit! Kur përplasen katër cepat e këtij fshikëza Ju do të kaloni nëpër çarje duke shpresuar se do të mbijetoni Mblidhni zgjuarsinë tuaj, hidhni një vështrim të thellë brenda A jeni vërtet ata që idhullojnë? Për të bërë pimp një flutur .
.
[Refreni: Kendrick Lamar] Në fillim, unë të dua Por tani dua të qij Netët e vona mendojnë për ty Derisa të marr arrën time U hodh dhe u kthye, mësimi i nxjerrë Ti ishe e dashura ime e parë Urat e djegura, të gjitha nëpër bord Shkatërruar, por për çfarë? .
.
[Vargu 1: Kendrick Lamar] Kur të nënshkruhem, homie, unë jam një budalla Goditi katin e vallëzimit, dritat e strobeve në dhomë Rremboni kurvën tuaj të vogël të sekretarit për homitë Djall me sy blu me një majmun dhjamor Unë do të blej një markë të re Caddy në modë Chunk kapuç lart, dy herë, deuce-katër Unaza e platinit në çdo gjë, platin në martesë I martuar me lojë dhe një kurvë e keqe zgjodhi Kur të nënshkruhem, homie, unë do të blej një rrip Drejtpërdrejt nga CIA, vendoseni në prehrin tim Merrni disa M-16 në kapuç Kaloji të gjithë në bllok, çfarë është e mirë? Unë do të bëj shkëmbimin e Compton nga Shtëpia e Bardhë Republikanët vrapojnë, dilni jashtë Godit shtypin me një lidhje kubane në qafën time I pashkolluar, por kështu mora një çek prej miliona dollarësh .
.
[Refreni: Thundercat & George Clinton] Ne kurrë nuk duhet të japim Ne kurrë nuk duhet të japim para niggas Kthehu në shtëpi, para, kthehu në shtëpi Ne kurrë nuk duhet të japim Ne kurrë nuk duhet të japim para niggas Kthehu në shtëpi, para, kthehu në shtëpi (Të gjithë dilni jashtë) .
.
[Refreni: Kendrick Lamar, Thundercat & George Clinton] Në fillim, unë të dua (Të dua) Por tani dua të qij (dua vetëm të qij) Netët e vona mendojnë për ty (për ty) Derisa të marr arrën time ('Kur të marr arrën time) U hodh dhe u kthye, mësimi i nxjerrë Ti ishe e dashura ime e parë Urat e djegura, të gjitha nëpër bord (Përtej bordit) Shkatërruar, por për çfarë?7All comments from YouTube:

Kendrick Lamar Spotlight

⬇️LIKE IF YOU BUMPING THIS IN 2020! 👍👍

Pheobe Jackson

2021

Atiyyah WESiNG

@Sher Singh e
Right

Sher Singh

2021, but we're with you

PermaJeff

@Jorge Gomez lol

Jorge Gomez

@PermaJeff really? WOW. I would have never guessed with comments like “no”, “yikes” and “I don’t think it is”. That’s literally why I made my comment. Idk. Maybe be less cryptic. lol

6 More Replies...

That Nigga Tomioka

This whole album would make one of the coolest and arguably the greatest black movies in all of history. It’s already one of the greatest pieces of black entertainment in history.

jalabeans

@GLO dai ..

mecco B.

Yo I seen you some where else. Either today or yesterday.

Juicy Antonio burger

Bro fuck black entertainment, this is one of the greatest pieces of entertainment EVER

More Comments

More Videos