Genre not found
Artist not found
Album not found
Song not found

Denny Caknan Lyrics


../Satru 2 Wes tak pupuk winihe katresnanku, kanggo awakmu Dungoku tuku…
Bojo Loro Abang biru lampune disko Awak kuru Mas, mikir bojo loro Bojo…
Crito Mustahil Aku wis tau Ngrasakne jerune kedanan Ngrasakne bundase kelar…
Cundamani Saben wayah wengi Mikirno isi ati Opo tenano tresno iki Dadi…
Dumes Sepine ro aku Senengmu karo liyane Arep cemburu Kok dudu sop…
Gak Pernah Cukup Mungkin ati sing tak wenehi Durung cukup kanggo pengenmu Sam…
HELLEH Loh kok mecucu ae ora niat mesem e enek salahku,…
Joko Tingkir Joko Tingkir ngombe dawet Jo dipikir, marai mumet Ngopek jam…
Kalih Welasku Anane mung tresno kalih welasku Anane mung iki sing tak nduw…
Kartinyono Medot Janji kok kebangeten men sambat blas raono perhatian jelas ku butu…
Kartonyono Medot Janji Kok kebangeten men Sambat belas raono perhatian Jelas kubutu…
Klebus Dalane rame atiku sepi Angen angen tresno dibales tresno Nya…
Kok Iso Yo Kok iso yo? Kok tegel yo? Opo salahku? Ning endi luputku? W…



Los Dol Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an cek paket…
Mangku Purel Kowe wes lali omah Ora uli ulian Senengane dolan neng…
Mblebes Dik, sakjake kok ono perlu Sik esuk kok nangekke aku? Ning t…
Nemen Nanging ngopo, walesanmu neng aku Kowe luwih milih dek'e Kow…
Ngawi Nagih Janji Kowe mbiyen ngomong tresno Janji ra bakal ngeliyo Jare pun m…
Ojo Di Bandingke Wong ko ngene kok dibanding-bandingke Saing-saingke yo mesti…
Ojo Nangis Mbiyen mbok perjuangke Saiki mbok sia-siake Aku sing s'lalu …
Proliman Joyo Gemerlape lintang wengi iki sing tak sawang Ngelingke aku m…
Sampek Tuwek Seneng-seneng bareng susah-susah bareng Nyanding sliramu say…
satru Unine batin dungoku Ra luput ko jenengmu Aku ngedem-ngedem a…
Satru 2 Wis tak pupuk winihe katresnanku Kanggo awakmu (kanggo awakm…
Satru {" proto ":{}} Unine batin dungoku Ra luput ko jenengmu Aku ngedem-ngedem a…
Satru'||' 2 Wes tak pupuk winihe katresnanku, kanggo awakmu Dungoku tuku…
Sugeng Dalu Sugeng dalu ati seng mbiyen tau ngelarani Wis suwe we ra…
Tak Akan Berpisah Bengi iki aku kelingan Pertama kali dewe kenalan Niatku arep…
Taman Jurug Solo Taman Jurug pinggir Bengawan Solo Ning kutha Solo Muda…
Teteg Ati Ning pungkasan srengenge sore iki Atiku iseh roso sumpek Nan…
Widodari Tembangan sepeleku Tondo seneng marangmu Kar'na ku terpuruk …
Wirang Sah Jam 11 bengi aku mbok tinggalna Mbok tolak tanpa sebab s…


More Versions