Genre not found
Artist not found
Album not found
Song not found

Jean-Luc
Els Amics de les Arts Lyrics


Ens vam retrobar una nit d'estiu en un cicle especial de cinema francès a la fresca. El meu plan era tornar aviat però al final tot es va anar allargant i els dos vam decidir sortir de gresca. Se'ns va fer tard. Va dir: "No agafis pas el cotxe. Si vols et pots quedar, que al pis hi tinc quarto exprés per convidats".

"Et deixo aquí sobre un cobrellit perquè ara no però després fot rasca, ja veuràs. Si tens gana o vols aigua tu mateix pots fer com si fossis a casa".

La manera com va dir bona nit i va picar l'ullet era fàcilment mal interpetable. Vaig augurar una nit per a la posteritat, fer un cim, fer un vuit mil, fer quelcom difícilment igualable.

Però allà no passava res, només aquell silenci trencat pel meu somier. Potser no era el seu tipus, millor que no fes res. I en una paret al fons imprès en blanc i negre hi havia un pòster d'en Godard. Potser ell em podria dir-me perquè em ballava el cap.

Ai Jean-Luc!, ai Jean-Luc!, vull entendre-ho però no puc.

Ell va dir que en casos com aquests no es tracta de ser més guapo o més lleig sinó d'estar convençut de fer-ho. Jo vaig dir-li: "Ja, però si ara hi vaig i ella no vol després què? Després tot això acaba siguent un rotllo patatero".

Em va convidar a fumar i en un plano-seqüència una frase magistral "Una dona és una dona. No et preocupis, tant se val".

L'endemà vam esmorzar, ni tan sols vaig mirar-la i a l'hora de marxar ella em va fer un petó que encara no sé interpretar.

Ai Jean-Luc!, ai Jean-Luc!, vull entendre-ho però no puc

Contributed by Lily A. Suggest a correction in the comments below.
To comment on specific lyrics, highlight them
Comments from YouTube:

Juanma c

Me encanta el catalán. Saludos desde Sevilla.

JumpmanHammerman

Desde Madrid, digo lo mismo. Intentando aprender un poco de catalán ahora mismo

Víctor Ortega García

Un saludo Juanma desde Barcelona, Grande Sevilla.

Jacob Moreno correia

M'agradan les sevillanes que li agraden les cançons en català😊

Jean Luc Van den Bosch

jaja es gracioso porque yo me llamo Jean-Luc

Jacob Moreno correia

Ondià no fotis 😆

Aviation & More!

Hola! Jo soc de Santander, Cantabria i estic aprenent el català i, a mes, m'agrada molt aquesta cançó i tambe Començar de Lax'n'Buxto. Adeu!

Pau Galera Fuentes

HolA

skizoreus11

Visca Catalunya, collons.

J.D.A Monty

Gracias por la traducción Josep!!!...Opinando como sevillano que soy: El grupo, la música, el idioma y la letra, es todo simplemente magistral. Es una de esas canciones que cuando la escuchas, te sientes feliz. Gracias nuevamente!!!!...Y sobre la historia...como hombre la encuentro enternecedora...Una chica que te ofrece su propia casa para pasar una noche, sin otro propósito que el de ofrecerte su mano por ayudarte, y el respeto que con gran esfuerzo, Jean es capaz de guardarle a ella. Es una manera preciosa de dar a conocer la clase de gente maravillosa que sois los catalanes. Desde Sevilla, un fuerte abrazo a todos, de corazón!!!!

More Comments

More Videos