Genre not found
Artist not found
Album not found
Song not found

Woman
Gugun and The Bluesbug Lyrics


Shine Blonde Hair, Blue Eyes, Starring at me
Burn my fire, oh baby... baby... it's all I need
You carry me over, Top of the hill
Down on your knees, make me blind to see
You know just how to take my breath away
You're amazing
You change my life until tomorrow come
I ain't complaining

Six strings down, hand up shake your body
You drive me crazy. .
oh baby. baby You blow my mind

You carry me over, top of the hill
don't stop baby... never turning back...
You know just how to take my breath away
you're amazing.

You change my life until tomorrow come
I ain't complaining

Woman... woman. don't cast your spell on me
Lay down... lay down... never get enough...

woman. woman. don't cast your spell on me
lay down... lay down... never get enough
woman. woman. don't cast your spell on me
lay down... lay down... can't you hear me baby...
yeah... yeah...
yeah... yeah...

Contributed by Thomas M. Suggest a correction in the comments below.
To comment on specific lyrics, highlight them
Comments from YouTube:

Vie

Sepertinya dari total berapa kali video ini ditonton, hampir 90%-nya itu saya. Lol

Vie

@Breezy Breeze mantap bro lanjutkan. It's such a pleasure talking to you. 😉

Breezy Breeze

@Vie wah precious moment banget! Dari dulu pengen banget bawain beberapa lagu mereka sayang belum kesampean. Haha

Sama sama bro! Channel ane cuma niat share lirik2nya aja, sayang kalo cuma netep dibuku catatan ane. Haha mudah2an bermanfaat. dulu pernah ngerasain gimana susahnya nyari lirik lagu2 mereka. Kalo sekarang udah lumayan banyak yg share.

Vie

@Breezy Breeze kenangan jaman kuliah bro.

Mereka pernah live di kampus saya tanpa saya tau apa-apa tentang mereka sebelumnya. Seketika naksir sampe sekarang, terutama sama lagu ini.

Cari di Youtube, cuma channel ini yang kualitasnya memuaskan (terlebih karena dibubuhi lirik). Thanks loh anyway.

Breezy Breeze

Serius bro? Hahha Ada apa dengan lagu ini? :D

More Videos