Genre not found
Artist not found
Album not found
Song not found

Gemparale Dobrogene
Lunca Lyrics


No lyrics text found for this track.

The lyrics can frequently be found in the comments below, by filtering for lyric videos or browsing the comments in the different videos below.
Most interesting comment from YouTube:

Калоян Николов

Bună tuturor românilor și bulgarilor! Mai întâi am să vă spun că sunt bulgar. Dar îmi place foarte mult muzica populară românească și-o ascult în fiecare zi cât se poate mai lung.

Nu vreau să intru în conflict cu nimeni dar am o întrebare. Dacă știe cineva să răspundă, dar răspunsul să fie cu dovezi. După cum citesc comentarii toți românii spun că ritmul dansului "Geampara" e curat românesc, nu? Atunci de ce ritmul acestuia e specific numai pentru Dobrogea în România unde erau și mai sunt bulgari etnici? Iar în Bulgaria ritmul acesta se cântă în TOATĂ țara. Cred că nu-i om care să spună că România a influențat de muzica în toate zonele folclorice ale Bulgariei, nu-i așa?

De altă parte e în anul 2014 și e o prostie să ne certăm și să ne înjurăm că doi copii mici mereu discutând cine-i mai mare și mai bun decât altul. Nimeni nu profită în situația aceasta. Problema țărilor Balcanice e că fiecare dintre ele trăiește în trecutul în schimb să facă eforturi pentru un viitor mai bun.

Mai bine să lăsăm istoria și politica la o parte, șă ne împăcăm și să vedem ce putem face pentru bunul celor două țări, cât și România, atât și Bulgaria. Suntem două țări mici și săraci și trebuie să ne ajutăm ca să fim bine.

Acuma vă spun la revedere și toate cele bune!!! Și vă îmbrățișez!!!

P.S. N-am să traduc acest comentar în limbă bulgară pentru că-i lung și mi-e foarte lene. Dacă vor să folosească trăducătoru. Scuzați-mă pentru greșeli ortografice și gramatice! :PAll comments from YouTube:

Gigi Stirbu

frumoasa melodie cinei dobrogean sa dea cate un laik

Laurentiu Constantin

@NATI sunt grec si îmi place enorm nu stiu sa vb grecesti pt ca sunt jumatate grec

Emilia Avadanii

Sunt moldoveanca dar iubesc muzica dobrogeana.

Emanuel Sarca

Nici eu nu sunt Dobrogean sunt din Țara Oașului dar este o melodie superbă

L L-G

Laik se numea cateteaua care a ajuns in spatiu.

Et fd

Eu sunt dobrogeancă get beget.,eu am crescut cu aceste

10 More Replies...

Florin Carasava

Ah geamparaua noastra , traiasca dobrogea !

Dănuț Vasile

Dobrogenii ,cei mai "oameni "Dintre oameni.Sufletul dobrogeanului mai mare decat Marea Neagră.

Dorina Dorineta

superbe geamparalele noastre dobrogene , mi se face un dor nebun de casa si de meleagurile unde am crescut . Dobrogea NUMBER ONNE !!! <3

vlad spiru

Dobrogean m-am nascut, dobrogean mor.!  va iubesc dragii mei.. chiar daca sunt departe de voi sufletul meu e acolo ...

More Comments