Genre not found
Artist not found
Album not found
Song not found

Tero Rero
Mangasarian Bros Lyrics


No lyrics text found for this track.

The lyrics can frequently be found in the comments below, by filtering for lyric videos or browsing the comments in the different videos below.
Comments from YouTube:

Ivo Ivanov

я па си ги слушам и през 2020 шото са актуални и вери нетипични

M4ster Hydra

вече и 2021

Viktor Vanev

Уникалниииии ! 2020 бейби

uki

не си сам

Subscribe

Абсолютно

Нати и Петя Сестрите

Ivo Ivanov така е!

Sasho Hristov

This is Ала Пугачова😂😂😂😂👏👏

Joro Mont

Сано е номер едно! Тва момче е за Холивуд! След ролята си на Косъма, мога спокойно да заявя, че сложи много родни "кино-звезди" в малкия си джоб! Уникален! На "чист" български - ЕВАЛА БАТЕ!

Dimi Ilieva

Уникален е и се радвам, че имаме такива младежи. Гледала съм няколко интервюта с него и определено момчето има визия за правилния живот и това как да възпита децата си.

stefan trifonov

За когото не знае


Братя Мангасариян са комедийна музикална група от професионални актьори, които наричат себе си с псевдонимите Зюмбюл (Силвестър Силвестров), Кулю (Владислав Петров) и Среброто (Александър Сано) и се изявяват в стил, който те са си измислили: манга хип-хоп (смесица от хип-хоп, пънк и етно елементи с иронични текстове).

Под шеговития тон, текстовете на песните на групата, както и медийните ѝ изяви представляват сериозен критичен анализ на актуалната културна и обществено-политическа ситуация в България. Независимо, че боравят с гротеска, цитати от попкултурата и комични етюди, Братя Мангасариян успяват да удържат текстовете си изчистени от вулгаризми и банални включвания на груба улична реч.

More Comments