Eni Koci, So Hot: We need your help!

  • I can comment on it

  • I know the meaning

  • I can review it

  • I can translate it

Skip to video »
Genre not found
Artist not found
Album not found
Song not found
So Hot
by Eni Koci

Oh, excuse me

Jam e vetmja,
Yeah jup, jeah jup, jou:::: Noizy
Jam e vetmja
Talk to me baby girl
Jam e vetmja
Yeah jup, yeah jup, jou What's up
Jam e vetmja

Jam e vetmja sa e sheh ti e don,
talk to me baby girl,
jam e vetmja zemrën tënde pushton,
the one and only in my life,
unë e di se një shikim na bashkon,
oh, oh you look so nice,
jam e vetmja që e kërkon.

Është thjeshtë një shikim që të verbon,
got you thinking of me,
stili që kam të bën të mendosh,
sa shum shkojmë ne të dy,
filloj dhe mbaroi ky iluzion,
filloj edhe mbaroi,
kjo që unë jam ty të mundon.

Gjeje çfarë duhet,
gjeje çfarë thuhet,
veshtirë që të luhet
right, wrong
Beat-i po luhet
Nata nuk shuhet
Akoma të duhet,
ok, thats right.

Whine for me lady, wine for me baby
the way you moving, so hot
Now wine for me lady, wine for me baby
is the way you do it, So out Life.

Jam e vetmja sa e sheh ti e don
Talk to me baby girl
Jam e vetmja zemrën tënde pushton
The one and only in my life
Unë e di se një shikim na bashkon
Oh, o you look so nice
Jam e vetmja që e kërkon

God damn it zemër here we go again
1 në 1 milion dhe për mu shum ti vlen
ma e mira ndër tanë dhe ma s'shumti shkëlqen
dhe n'rast se njoni ka diçka per me thon?!
Do ket probleme

Like winne for me baby, wine for me lady
s'ke krahasim kur je afër meje
Talk to me darling, tjerët le t'plasin
krejt m'kan inat, kërkujna s'ja rasi .

Lord Haleluja qysh na shkoj puna
dikur m'kan dasht tash dhe venin jau zuna
mirret per krahi, eyes on the shorty
duket shum Fly on top of a massaratti .

Thirrum buggati kush sun em kapi
targat jau lo smun na zen paparazzi
Kush o gati Non-stop UNTIL
prej krejt estradës unë jom ma i veçanti .

Gjeje çfarë duhet
Gjeje çfarë thuhet
Fshtirë që të luhet (right, wrong)
Beat-i po luhet
Nata nuk shuhet
Akoma të duhet,
ok, thats right) .

Wine for me lady, wine for me baby
the way you moving, u're so hot
Ya, wine for me lady, wine for me baby
is the way you do it,
So out life

Jam e vetmja sa e sheh ti e don
Talk to me baby girl
Jam e vetmja zemrën tënde pushton
The one and only in my life
Unë e di se një shikim na bashkon
O, o you look so nice
Jam e vetmja që e kërkon.

5x
So Hot So Hot -
You not, You not!
I Got I Got,
To rock the Club, CLUB!

Contributed by Isaiah K. Suggest a correction in the comments below.
To comment on specific lyrics, highlight them

More Videos