Joko Tingkir
Farel Prayoga Lyrics


Joko Tingkir ngombe dawet
Ja dipikir, marai mumet
Ngopek jamur nggone Mbah Wage
Pantang mundur, terus nyambut gawe
Pantang mundur, terus nyambut gawe

(Aneka Music)
(Safari Records)

Ning Purwokerto tuku ketan
Iki cerita anak rantauan
Lombok rawit pedes tenan
Golek duwit kanggo masa depan
Golek duwit kanggo masa depan (hey-hek!)

Rokok klobot ning ngisor wit mlinja
Paling abot ninggal anak-bojo
Tuku donat ning Kalimantan
Tetep semangat kanggo masa depan
Tetep semangat kanggo masa depan

Godhong kenikir, godhong koro
Ja dipikir aku arep ngliya
Mangan jamur, mangan koro
Aku jujur, kowe ra percaya
Aku jujur, kowe ra percaya

Joko Tingkir ngombe dawet
Ja dipikir, marai mumet
Ngopek jamur nggone Mbah Wage
Pantang mundur, terus nyambut gawe
Pantang mundur, terus nyambut gawe

(Aneka Music, Safari Records)

Ning Banyuwangi tuku ketan
Iki cerita anak rantauan
Lombok rawit pedes tenan
Golek duwit kanggo masa depan
Golek duwit kanggo masa depan

Rokok klobot ning ngisor wit mlinja
Paling abot ninggal anak-bojo
Tuku donat ning Kalimantan
Tetep semangat kanggo masa depan
Tetep semangat kanggo masa depan (hey, yo, hek-ey!)

Joko Tingkir ngombe dawet
Ja dipikir, marai mumet
Ngopek jamur nggone Mbah Wage
Pantang mundur, terus nyambut gawe
Pantang mundur, terus nyambut gawe

Joko Tingkir ngombe dawet
Ja dipikir, marai mumet
Ngopek jamur nggone Mbah Wage
Pantang mundur, terus nyambut gawe
Pantang mundur, terus nyambut gawe

(Hak e, ho, Aneka Music, Safari Records)

Writer(s): Tama Halu

Contributed by Audrey W. Suggest a correction in the comments below.
To comment on specific lyrics, highlight them
Genre not found
Artist not found
Album not found
Song not found
Comments from YouTube:

Aneka Safari Records

mau ngumpulin penonton dari podcast nya om ded nih .. kumpul sini yukkk ..

Desi Komalasari

Hadir

Abdurachman Sasino

au aja๐Ÿ˜‚

Nurlela Panjaitan

Hadirrr...

Harry Ansari

done

OM Demar

7bln lalu nnton gak komen habis dari om ded balik lagi sini sambil ninggalin jejak๐Ÿ˜

500+ More Replies...

Cinta Kirana

Keren Farel nyanyinya ๐Ÿ˜๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

dra rahma

Naflza

Ika Riana

Selalu suka sama suara Yeni, ditambah duetnya sama Farel, wow banget๐Ÿ‘€๐Ÿ–ค

awalano mahrik

๐Ÿคฆ๐Ÿคฆ

More Comments

More Videos