Genre not found
Artist not found
Album not found
Song not found
Hvite menn som pusher 50
by KarPe

We have lyrics for 'Hvite menn som pusher 50' by these artists:

Karpe Diem Latterkick, hele veien ned til DNB. De hater vestkantsvartin…

We have lyrics for these tracks by KarPe:

skittles Bubblicious, Bubblicious, Bu-Bubbli Bubblicious, Bubblicious…

The lyrics can frequently be found in the comments below, by filtering for lyric videos or browsing the comments in the different videos below.

Help us build the world's largest lyrics collection by contributing lyrics in the comments below.
Comments from YouTube:

Cecilie Rosenlund

Altså.... Chirag med grått hår er faen meg ett kapittel for seg selv

Sarah NadorMaroc

Sexy

Amalie Eidissen

Synes det er DRITFINT!:p

Martine Osbakk

+Cecilie Rosenlund WOW ja

Jimbo Jet

"Men, jeg har fått det til i Norge da. Det får`n si. Mista religion og morsmål. Rope bonski!

Det var treffende.

Karl Marksman

​@ItsFreeRealEstate Det kom masse Pakistanere på 70tallet og de assimilerte seg relativt bra. Sønnene deres gjorde ikke det. Hvorfor vet jeg ikke, men jeg tror det har en betydning hvilket miljøe de ble plassert i. Jeg skjønner at det er mye å legge på nordmenn, men den eneste måten vi kan påvirke folk til å forstå oss er å forstå dem. Det er ikke lett ass.

Det er umulig for meg som har bodd i verdens tryggeste land å skjønne åssen det er å være flyktning. For å ta et worst case scenario, hvis du flykter for livet fra livet, folket og kulturen i Syria og deretter må innom land etter land som i synkende grad behandler deg som kveg så tror jeg du kommer til å tviholde på alt du har med hjemmefra. Hvis alt du har igjen er væremåten og språket så blir det veldig viktig. Kanskje du finner flere av folket ditt og danner en slags betryggende enklave i et fremmed land.
Det er ingen enkle løsninger hvis vi skal være åpne. Det kommer til å bli kulturkræsj og bråk, vi må bare håndtere det så godt vi kan. Kanskje lære av land som har fått det til bedre... Negerland? EH NEDERLAND! Eller Belgia og Tyskland. Se hva Sverige og Frankrike gjorde feil. Frankrike var for franske og fikk et dårlig resultat. Hva svenskene gjorde feil vet jeg ikke, hvis de gjorde noe særlig feil da relativt sett. Spesiellt amerikanske "nyheter" har en tendens til å dra ting helt ut av proporsjoner så jeg veit ikke om jeg tror på sverige som katastrofe-eksempel på dårlig integrering

Dette begynner å bli tldr 😁

ItsFreeRealEstate

@Karl Marksman Jeg er fra Bergen. Det var veldig lite utlendinger i Bergen når jeg var liten. I klassen min hadde vi en adoptert fra somalia, og en thai gutt. Greien var at vi hang sammen på akkurat samme måte som om de hadde hatt norsk utseende. Jeg savner dette samholdet. Jeg kjenner utlendinger i Oslo i dag (hovedsakelig fra midtøsten), som ikke har fått lov til å ha med norske venner hjem, eller å snakke norsk hjemme. Dette er det jeg ikke ønsker i Norge min venn. Som sagt, jeg driter i hudfarge og etnisitet... Men jeg vil ha samholdet igjen. Jeg vil at foreldrene til utenlandske barn i dag skal ta seg sammen, og innse at de har alt og si, når det kommer til oppveksten og den kommende generasjonen i Norge. Jeg føler at alt blir slengt på oss "nordmenn".. At det er vi som er så "rasistisk". Det er etter min mening, rett og slett for dårlig assimilering.

Karl Marksman

@ItsFreeRealEstate samme her. Jeg skjønner ikke hvilket samhold du savner. Bodde du i byen?

ItsFreeRealEstate

@Karl Marksman Kan jeg spørre deg, hvor gammel er du? Hvilken generasjon er du fra? jeg er 33 år gammel

ItsFreeRealEstate

@Karl Marksman Jeg snakker ikke om kultur. Jeg snakker om identitet. Samholdet vi en gang hadde, som forsvinner mer og mer. Jeg bor i Polen, og her kan man se dette samholdet. Jeg gir faen i rase eller etnisitet. problemet er alle disse forskjellige identitetene som blir blandet. Jeg mener det ikke er bra. Assimilering er viktig

16 More Replies...
More Comments