All The Stars
Kendrick Lamar Lyrics


Love, let's talk about love
Is it anything and everything you hoped for?
Or do the feeling haunt you?
I know the feeling haunt you

This maybe the night that my dreams might let me know
All the stars are closer, all the stars are closer, all the stars are closer
This maybe the night that my dreams might let me know
All the stars are closer, all the stars are closer, all the stars are closer
Tell me what you gon' do to me
Confrontation ain't nothin' new to me
You can bring a bullet, bring a sword
Bring a morgue, but you can't bring the truth to me
Fuck you and all your expectations
I don't even want your congratulations
I recognize your false confidence and calculated promises all in your conversation
I hate people that feel entitled
Look at me crazy 'cause I ain't invite you
Oh, you important?
You the moral to the story, you endorsing?
Motherfucker, I don't even like you
Corrupt a man's heart with a gift
That's how you find out who you dealin' with
A small percentage, who I'm building with
I want the credit if I'm losing or I'm winning
On my momma that's the realest shit

Girl, let's talk about love
Is it anything and everything you hoped for?
Or do the feeling haunt you?
I know the feeling haunt you

This maybe the night that my dreams might let me know
All the stars are closer, all the stars are closer, all the stars are closer
This maybe the night that my dreams might let me know
All the stars are closer, all the stars are closer, all the stars are closer

Skin covered in ego
Get to talkin', like ya involved, like a rebound
No control, no off switch and the way that you bringin' me down
It's a turn on, get it away from me
Know you mean wrong, keep away from me
And it's all wrong, get it away from me, yeah
I just cry for no reason, I just pray for no reason
I just thank for the life, for the day, for the hours and another life breathin'
I did it all 'cause it feel good
You could live it all if you feel bad
Better live your life
We are running out of time

Love, let's talk about love
Is it anything and everything you hoped for?
Or do the feeling haunt you?
I know the feeling haunt you

This maybe the night that my dreams might let me know
All the stars are closer, all the stars are closer, all the stars are closer
This maybe the night that my dreams might let me know
All the stars are closer, all the stars are closer, all the stars are closer

Lyrics © Universal Music Publishing Group, Sony/ATV Music Publishing LLC, Kobalt Music Publishing Ltd., Warner Chappell Music, Inc.
Written by: Alexander William Shuckburgh, Kendrick Lamar, Mark Anthony Spears, Solana I. Rowe, Anothony Tiffith

Lyrics Licensed & Provided by LyricFind
To comment on specific lyrics, highlight them
Genre not found
Artist not found
Album not found
Song not found
Most interesting comments from YouTube:

Daikan

the stars are realy closer now.
makes you think

Whitney Houston.
Prince.
Michael Jackson.
Chadwick Boseman.
James brown,
Michael Clarke Duncan.

and the list goes on,
(edit: my list was initially very long. but il return some obvius ones)

Martin Luther King
Malcolm X (born Little)
Bob marley.
Tupac Shakur.
Christopher George Latore Wallace (Biggie Smalls)
Bernard Jeffrey McCullough (Bernie Mac)
Aaliyah Dana Haughton
Kobe Bryant
Gigi Bryant
Jimi Hendrix
Richard Pryor

Tammi Terrell
Otis Redding
Jimi Hendrix
Lisa ‘Left Eye’ Lopes

Minnie Riperton
Donny Hathaway
Sam Cooke
Marvin Gaye
Billie Holiday
Nat King Cole
Frankie Lymon
Billie Holiday
Dorothy Dandridge
John Singleton
Manute Bol
Wylie Draper
Merlin Santana
Michelle ThomasSong Translation

Lyrics:

Love
Let's talk about love
Is it anything and everything you hoped for
Or do the feeling haunt you
Or does the feeling haunt you

Cause maybe the night that my dreams might let me know
All the stars are closer
All the stars are closer
All the stars are closer
Maybe the night that my dreams might let me know
All the stars get closer
All the stars are closer
All the stars are closer

Tell me what you gon' do to me
Confrontation ain't nothing new to me
You could bring a bullet, bring a sword, bring a morgue, but you can't bring the truth to me
Fuck you and all your expectations
I don't even want your congratulations
I recognize your false confidence and calculated, promises all in your conversation
I hate people that feel entitled
Look at me crazy cause I ain't invite you
Oh you important, you the moral to the story you endorsing, muthafuka I don't even like you
Corrupted mans heart with a gift
That's how you find out who you dealing with
A small percentage who I'm building with
I want the credit if i'm losing or im winning
On my mama that's the realist shit

Love
Let's talk about love
Is it anything and everything you hoped for
Or do the feeling haunt you
Or does the feeling haunt you

Cause maybe the night that my dreams might let me know
All the stars are closer
All the stars are closer
All the stars are closer
Maybe the night that my dreams might let me know
All the stars get closer
All the stars are closer
All the stars are closer

Getting cold when an ego get's to talking I get involved
Like a weed blown no control no
I'm switch in a way that you bringing me down
It's a turn on you didn't wait for me
Leave me alone keep away from me
And it sound wrong get it away from me

I just cried for no reason I just pray for no reason
I just think for the life for the day for the hours
And another like breathing
I did it all but it feel good
You left it all if it feel bad
Better live your life
We been running out of time

Love
Let's talk about love
Is it anything and everything you hoped for
Or do the feeling haunt you
Or does the feeling haunt you

Cause maybe the night that my dreams might let me know
All the stars are closer
All the stars are closer
All the stars are closer
Maybe the night that my dreams might let me know
All the stars get closer
All the stars are closer
All the stars are closerDritan Jaupaj

[Pre-Kori: Kendrick Lamar] Dashuri, le të flasim për dashurinë A është diçka dhe gjithçka që shpresonit? Apo ndjenja ju përndjek? (Përhumbur) E di se ndjenja të ndjek (përhumb)
.
[Refreni: SZA] Kjo mund të jetë nata që ëndrrat e mia mund të më bëjnë të ditur Të gjithë yjet janë më afër Të gjithë yjet janë më afër Të gjithë yjet janë më afër Kjo mund të jetë nata që ëndrrat e mia mund të më bëjnë të ditur Të gjithë yjet janë më afër Të gjithë yjet janë më afër Të gjithë yjet janë më afër
.
[Vargu 1: Kendrick Lamar] Më thuaj çfarë do më bësh Përballja nuk është asgjë e re për mua Mund të sillni një plumb, të sillni një shpatë, të sillni një morg Por ju nuk mund të më sillni të vërtetën Qij ju dhe të gjitha pritjet tuaja Nuk dua as urimet tuaja E njoh besimin tënd të rremë Dhe premtimet e llogaritura të gjitha në bisedën tuaj Unë i urrej njerëzit që ndihen të drejtë Më shiko i çmendur sepse nuk të ftoj Oh, je i rëndësishëm? Ju jeni morali i historisë? Ju miratoni? Mothafucka, as që të dua Zemra e korruptuar e njeriut me një dhuratë Kështu e kuptoni me kë merreni punë Një përqindje e vogël me të cilin po ndërtoj Unë dua kredinë nëse jam duke humbur 'ose jam duke fituar' Në mamanë time, kjo është mutja më reale
.
[Pre-Kori: Kendrick Lamar] Dashuri, le të flasim për dashurinë A është diçka dhe gjithçka që shpresonit? Apo ndjenja ju përndjek? (Përhumbur) E di se ndjenja të ndjek (përhumb)
.
[Refreni: SZA] Kjo mund të jetë nata që ëndrrat e mia mund të më bëjnë të ditur Të gjithë yjet janë më afër Të gjithë yjet janë më afër Të gjithë yjet janë më afër Kjo mund të jetë nata që ëndrrat e mia mund të më bëjnë të ditur Të gjithë yjet janë më afër Të gjithë yjet janë më afër Të gjithë yjet janë më afër
.
[Vargu 2: SZA] Gettingshtë ftohtë kur një ego fillon të flasë ' Unë përfshihem, si një kërcim Jo kontroll, jo, unë jam ndërruar në atë mënyrë që ti të më ulësh poshtë Ashtë një kthesë, nuk më pritët Më lër të qetë, largohu nga unë Dhe tingëllon gabim, largoje nga unë, po Thjesht qaj pa arsye Unë thjesht lutem pa ndonjë arsye Thjesht mendoj për jetën, për ditët Për orë dhe një tjetër si breathin ' Unë i bëra të gjitha 'sepse ajo ndihet mirë Do t’i linit të gjitha nëse ndihej keq Më mirë jeto jetën tënde, ne u mbaruam koha
.
[Pre-Refreni: Kendrick Lamar & SZA] Dashuri, le të flasim për dashurinë A është diçka dhe gjithçka që shpresonit? Apo ndjenja ju përndjek? (Përhumbur) E di se ndjenja të ndjek (përhumb)
.
[Refreni: SZA] Kjo mund të jetë nata që ëndrrat e mia mund të më bëjnë të ditur Të gjithë yjet janë më afërGabriel Yulaw

She did change her verse but this video is the original lyrics. The new lyrics are...

Skin covered in ego
Get to talkin' like a end-forth, like a rebound
Got no end game, got no reason
Got to stay down, it’s the way that you making me feel
Like nobody ever loved me like you do, you do
You kinda feeling like you’re tryna get away from me
If you do, I won’t move
I ain’t just crying for no reason
I ain’t just praying for no reason
I give thanks for the days, for the hours
And another way, another life breathin'
How did it all go to feel good?
I wouldn’t do it at all if you feel bad
Better live your life, we’re runnin' out of timeAll comments from YouTube:

Miss Aini

This song hits differently when we got a news that Our lovely Black Panther was passed away 😭😭 Rest In Peace ♡

Raejon Manuel

Yea yes

Aithusa

Yeah, poor Chadwick

The Unknown Person

@24ovr23 Heck yeah bro fr

Mark Bol

RIP Chadwick

Maria Byrne

@24ovr23 q

65 More Replies...

Issam Omar

Im not even black, but I cant describe what Im feeling hearing this song and watching this video ... im proud of my black brothers and sisters. Y'all are heard. Y'all are needed. Im so sorry your ancestors had to go through so much shit. But that has to end. Times of change have come. ❤️

Cheryl Guest

@Kia Curry , or was I not telling the truth?

Cheryl Guest

@Kia Curry , did I say something funny?

Kia Curry

@Cheryl Guest lmao

More Comments

More Videos