Genre not found
Artist not found
Album not found
Song not found

Ennola : Honkain keskellä
Tapiolan kuoro Lyrics


No lyrics text found for this track.

The lyrics can frequently be found in the comments below, by filtering for lyric videos or browsing the comments in the different videos below.
Comments from YouTube:

Pertti Hirvonen

Hieno esitys. Upeaa kuunneltavaa. Tulee hyvä mieli.

Tatu Korhonen

Ei oo Chydeniuksen säveltämä.

PaulVinonaama

Tämä ei tosiaankaan ole Chydeniuksen sävellys. Chydenius taisi kyllä tehdä jokseenkin hirveän uusversion tästä, joka löytyy youtubesta Ona Kamun esityksenä.

Jannu Pökkelö

biisi löytyy mm. isänmaan lauluja cd:ltä (1576-56605-2) sen verran on aikaa kun ostin tämän että pystyy sanomaan, vaan että ysärikamaa :)

Miriam R

Ikivanha äänite epäilen että ois tapiolan kuoro...

Matias väliahdet

Hyvä, mutta tyhmä tausta musiikki.

Jannu Pökkelö

honkain keskellä on Juhana Ennolan (1836-1904) säveltämä biisi. Ennolan sävelsuonen sai sykkimään Yrjö Sakari Yrjö-Koskisen (1830-1903) lennokas runo, jonka toinen säkeistö sisältää asiavirheen. -uroskäki kukkuu ei naaras. Virhe ei tosin ole yleisesti tiedostettu, eikä se ole ainakaan vähentänyt laulun suosiota. Biisin esittää tn.Tapiolan kuoro/ Erkki Pohjola ja Olli Heikkilän orkesteri, äänitysvuosi 1972-scandia SLP 579

Peppi Laulainen

meijän kevätjuhlassa lauletaantoi

Jannu Pökkelö

tämän biisin tulkinnasta vois sanoa, että eipä parempaa löydy. Ihana täysillä laulettu nuorta energiaa täynnä oleva kappale vois hakea vertaistaan muista yrityksistä, mutta ei taida löytyä referenssiä, koska referenssi on mielestäni tämä jos joku sen haluaa ylittää.

vili Pro

💩💩💩💩

More Videos