Beyond The Sea
Various Artists Lyrics


nyedak rene ayo, nyanyi ngawur wae
penting iso goyang, penak dirungokke
critane meh podo lagu sakdurunge
nyleneh wisben gayeng saklawase

amung ngelek idu, pas weruh kabare
wong sing tak tresnani tego ninggalake
numpak montor mabur, lungo menyang ngendi
eram tenan kok aku ra dipamiti
tak tunggu tekamu, ning bandara wonogiri
taktunggu sliramu, neng bandara wonogiri
mbuh kapan mulihmu, tetep tak tunggu
neng bandara, tak tunggu sliramu
#beck to reff 3x

Contributed by Juliana M. Suggest a correction in the comments below.
To comment on specific lyrics, highlight them
Genre not found
Artist not found
Album not found
Song not found

More Videos