Genre not found
Artist not found
Album not found
Song not found

Blero Lyrics


Ajo apo ti Kam nevojë ta di, ajo apo ti, një zemër s'mund ti mbaj…
Bashke Bëhu pak ma guximtare, Mos freno ndjenjat e tua Le ta dine…
Can't You See Oh baby can't you I need you, come with me Something is…
Cant You See Oh baby can't you I need you, come with me Something is…
Can´t you see Oh baby can't you I need you, come with me Something is…
Dashurova Ooooo qe nga dita kur t′humba lock Ooo kurr me dielli…
Fiksimi Im E di qe s'do t'mund të du. Jo pas teje nuk…
Fotografia Tani me ty unë më nuk jam je nisur diku larg fotografinë…
Me Mungon Oh sa keq e n'djej une veten vajz nga dita…
N.U.N ë deshta ty më shumë se veten Për ty harrova edhe…
Ngrite Koken Lart Kur te duket vetja ne fund te rruges I tronditur dhe…
Nje Moment Veq per nje moment Te un eja dorzohu krejt Se un krejt…
Nuk Mundem Pa Ty Uuu . S'gjej dot ilaq për dhimbjen që un kam. Nuk mundem…Se Di Të kam dashur dhe të kam urrejtur Më jep dhimbje dhe…
Sinorita Cekic & Big basta & Blero ohohooh jejeje Ok kthehu knena…
You and Me I can't find my way back to love again I'm so…


More Versions